Projecten

De touch van de stylist

Na een complete metamorfose heeft deze woning in Barneveld weer een prachtig eigentijds interieur. Het mooie kleurenpallet en de rijke materialen geven deze woning een warme sfeer waar de bewoners weer optimaal van kunnen genieten.

Wonen in natuurlijke luxe

Prachtig warm familiehuis met luxe en comfort! Gebruik van natuurlijke materialen in stoffen en behang die zorgen voor een heerlijke rustige sfeer en optimaal woongenot.

Sfeervol woonhuis met luxe uitstraling

Prachtig huis in Lunteren mogen hullen in warme naturellen, bronstinten en rijke materialen met als resultaat een interieur met een luxe uitstraling.

Sfeervol penthouse

Een warm thuis in een penthouse in Lelystad. Samen met de bewoners heeft Violier at Home een compleet plan en totaalbeeld gemaakt.

Shine bright

Warme bronstinten gemengd met goudtinten en naturellen geven dit interieur een glamour effect.

Verliefd op blauw

Rust en warmte, dat is wat dit interieur uitstraalt. Er is gekozen voor luchtig kleurgebruik met de kleur blauw als leidraad in het interieur.

Peacock stijlvol & kleurrijk

Naturel- en blauwtinten maken het interieur spannend. Groentinten maakten geheel compleet..

Evenwichtig glamourinterieur

Goud en glans zijn dé ingrediënten voor dit glamourinterieur. De rustige natuurtinten zorgen voor evenwicht in dit interieur.

Ethnic Chic

Een mix van stoffen en materialen die samen een geheel vormen is de kracht die het uitstraalt. In de Ethnic chic kamer zijn industriële objecten gecombineerd rijke materialen. Een eigentijdse kamer met pit voor een wereldburger, waar je heerlijk kan ontspannen.

Strakke warme villa

De wens van de bewoners was naast het wonen in een strakke villa, hier een warm interieur te maken wat ook kindvriendelijk is. Het interieur is warm en spannend gemaakt door het gebruik van koper en bronskleurige accessoires.

Blue velvet in de hoofdrol

In dit prachtige huis was rust en evenwicht in combinatie met pittige accenten de missie, dit is in het gehele huis doorgevoerd. Elke kamer ademt rust , geborgenheid en evenwicht, en heeft een andere functie en sfeer. Dat is de kracht in dit huis.

Rust & spanning

Het woonhuis van Violier at Home moest inspirerend zijn voor klanten, maar moest ook een thuis zijn voor eigenaren Wulf en John. Door kleur- en materiaalkeuze is evenwicht tussen rust en spanning ontstaan.