Projecten

Shine bright

Warme bronstinten gemengd met goudtinten en naturellen geven dit interieur een glamour effect.

Verliefd op blauw

Rust en warmte, dat is wat dit interieur uitstraalt. Er is gekozen voor luchtig kleurgebruik met de kleur blauw als leidraad in het interieur.

Peacock stijlvol & kleurrijk

Naturel- en blauwtinten maken het interieur spannend. Groentinten maakten geheel compleet..

Evenwichtig glamourinterieur

Goud en glans zijn dé ingrediënten voor dit glamourinterieur. De rustige natuurtinten zorgen voor evenwicht in dit interieur.

Ethnic Chic

Een mix van stoffen en materialen die samen een geheel vormen is de kracht die het uitstraalt. In de Ethnic chic kamer zijn industriële objecten gecombineerd rijke materialen. Een eigentijdse kamer met pit voor een wereldburger, waar je heerlijk kan ontspannen.

Strakke warme villa

De wens van de bewoners was naast het wonen in een strakke villa, hier een warm interieur te maken wat ook kindvriendelijk is. Het interieur is warm en spannend gemaakt door het gebruik van koper en bronskleurige accessoires.

Blue velvet in de hoofdrol

In dit prachtige huis was rust en evenwicht in combinatie met pittige accenten de missie, dit is in het gehele huis doorgevoerd. Elke kamer ademt rust , geborgenheid en evenwicht, en heeft een andere functie en sfeer. Dat is de kracht in dit huis.

Rust & spanning

Het woonhuis van Violier at Home moest inspirerend zijn voor klanten, maar moest ook een thuis zijn voor eigenaren Wulf en John. Door kleur- en materiaalkeuze is evenwicht tussen rust en spanning ontstaan.

Robuust & moderne villa

Strakke naturel basis met een vleugje Celadon groen. Mooie materialen in combinatie met zowel strakke als robuuste elementen.

Sfeervol woonhuis in modern landelijke stijl

Een licht en stoer woonhuis met houten vloer en kalkverf als warme tegenhanger. Rijke uitstraling door het gebruik van mooie stoffen en materialen.

Warm thuis

Van een heerlijk huis een thuis maken was de opdracht. Wens voor de inrichting: natureltinten en een combinatie van strak en warme materialen.