Over ons

Rust & evenwicht

vertaald in verstilde tinten

Als gedreven stylist ben ik altijd bezig met wonen, sfeer, kleur en vormen. Mijn achtergrond als bloemist maakt dat ik oog heb voor kleur en detail. Inspiratie haal ik vooral uit de natuur, zoals de kleuren van een omgeving, het leven met de seizoenen in al zijn geuren en kleuren en uit het leven zelf: wat er leeft in de maatschappij of indrukken die ik heb opgedaan tijdens een bezoek aan stad of land.

Als basis voor een interieur gaat mijn voorkeur uit naar rust en evenwicht, vertaald in verstilde tinten die mooi op elkaar afgestemd zijn. Als de basis van een interieur goed is, kun je je wat meer permitteren met het interieur. Zichtlijnen, lichtinval en functies die bij een ruimte wenselijk zijn en passen bij de bewoners van een huis zijn van belang voor een evenwichtig huis.

Advies op maat
In ons woonhuis zijn verschillende mogelijkheden, toepassingen en producten te zien, die u kunnen inspireren voor uw eigen huis. We geven advies op maat; we komen bij u thuis, voorzien u van documentatie of we kunnen samen een leverancier bezoeken. Vanzelfsprekend heb ik dan al een beeld opgebouwd van uw wensen en help ik u met op een rijtje zetten van de gevolgen van de keuzes voor uw huis. Het is mogelijk dat we een tekening of moodboard maken om u te helpen inzicht te verkrijgen in uw wensen. Natuurlijk beslist u uiteindelijk zelf!

Uitvoering
Op de dag van inrichten wordt uw interieur gestyled volgens het vooraf afgesproken plan. Van uw huis weer een nieuw thuis maken, dat is ons doel en onze passie!

Contact

Wulf van de Pol
Keizerstraat 9
4053 HH, IJzendoorn
0344-741019

info@violierathome.nl

OPENINGSTIJDEN

Iedere vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur
Maandag t/m donderdag alleen op afspraak

VOLG ONS OOK OP: