In de media

Warm familiehuis

Stijlvol Wonen editie Okt-Nov 2021

In editie Okt-Nov 2021 van Stijlvol Wonen een mooie binnenkijker van een prachtig vrijstaand huis in Lunteren. De bewoners bouwden hun droomhuis in 9 maanden tijd van de grond af op. Hun vorige interieur was landelijk maar voor dit huis gingen ze voor een strakkere stijl, kleur, fraaie prints en mooie stoffen. Violier at Home ging intensief met de bewoners in gesprek om niet alleen de bewoners maar ook hun smaak te leren kennen. Zo ontstaat een beeld van de basis. Met dat uitgangspunt zijn de ruimtes verder ingevuld voor de functies die wenselijk zijn. Het resultaat is een prachtig kloppend geheel van kleurencombinaties, verlichting en sfeervolle hoekjes.

Groots en sfeervol

Stijlvol Wonen editie Select 2021

In Stijlvol Wonen speciale editie Select een mooie binnenkijker ‘Groots en sfeervol’. Interieur door Violier at Home. Een royaal penthouse werd een warm en sfeervol thuis  door het gebruik van harmonieuze kleuren, rijke materialen en een stemmige styling.

Verliefd op blauw

Stijlvol Wonen editie 8 2019

In editie 8 (2019) van Stijlvol Wonen een prachtige binenkijkreportage. Een mooie blauwtint uit het schilderij van de bewoners is als leidraad voor het interieur genomen.  Deze kleur komt terug in de banken, kussens, op de muren en in de slaapkamer. De combinatie tussen de blauwtinten en warme naturellen ademt rust en warmte uit.

Perfect kleurenpallet

Stijlvol Wonen editie 5 2019

In editie 5 (2019) van Stijlvol Wonen een zomerse binenkijkreportage. De bewoners hadden een voorkeur voor oranjetinten voor de nieuwe woning. Een nogal felle kleur, maar in combinatie met koper en blauw is het het een spannend en speels interieur geworden.

Eerst getest

Stijlvol Wonen editie 4 2019

In editie 4 (2019) van Stijlvol Wonen een mooie binenkijkreportage van een project van onze hand. Meubelstoffen in naturel en blauwtinten om het geheel wat spannender te maken. Voor meer kleur in de woonkamer werd groen toegevoegd, deze tint maakt het geheel compleet.

Bouwval wordt parel

Stijlvol Wonen editie september 2018

In Stijlvol Wonen editie september 2018 de binnenkijker ‘Bouwval wordt parel’. Interieur van deze gerenoveerde woning door Violier at Home. Een eigentijds interieur met behoud van de authenciteit van de woning. Rustige frisse tinten in combinatie met natuurlijke materialen geven de woning een hedendaagse en warme sfeer.

Een zoektocht naar stijl

Stijlvol Wonen editie april-mei 2018

In Stijlvol Wonen editie april/mei 2018 een mooie binnenkijker ‘Een zoektocht naar stijl’. Interieur door Violier at Home. Er is gekozen voor rustige en natuurlijke tinten voor de wanden en meubelen. De natuurtinten maken dat de muren en dus ook de verschillende ruimtes rustig ogen. Door het plafond een net iets andere tint te geven is spanning in het interieur gebracht.

Een nieuwe weg

Stijlvol Wonen editie maart 2018

In Stijlvol Wonen editie maart 2018 een prachtige binnenkijker ‘Een nieuwe weg’. Interieur door Violier at Home. Er is gekozen voor een gekleurde bank en fauteuils in plaats van ingetogen grijs of beige. De kleuren van de zitmeubels komen subtiel terug in de accessoires. Door de combinatie van kleuren en stoffen is een warm, sfeervol en gezellig interieur gecreëerd.

Magische metamorfose

Stijlvol Wonen editie december 2017

In Stijlvol Wonen editie december 2017 een prachtige binnenkijker ‘Magische metamorfose’. Interieur door Violier at Home. De gekozen natuurtinten geven elke ruimte rust en evenwicht. In combinatie met de gekozen stoffen, materialen en meubelen is een interieur ontstaan dat klasse en kwaliteit uitstraalt met behoud van een warme sfeer.

Helemaal perfect

Stijlvol Wonen editie oktober-november 2017

In Stijlvol Wonen editie oktober-november 2017 een prachtige binnenkijker ‘Helemaal perfect’. Interieur van deze villa door Violier at Home. Als basis is gekozen voor rustige natuurtinten, spannend en warm gemaakt door het gebruik van koper en bronskleurige accessoires.

Onverwacht avontuur

Stijlvol Wonen editie september 2017

In Stijlvol Wonen editie september 2017 de binnenkijker ‘Onverwacht avontuur’. Interieur van deze villa door Violier at Home. Rust en evenwicht in combinatie met pittige accenten zijn in het gehele huis doorgevoerd. Natuurtinten zijn gebruikt in combinatie met Blue Velvet met als resultaat een eigentijds en warm interieur.

Rust en Spanning

Stijlvol Wonen Exclusief 3

In het koffietafelboek Stijlvol Wonen Exclusief 3 de binnenkijker in het huis van Violier at Home ‘Rust en Spanning’.

Warm Wonen

Wonen Landelijke Stijl editie 2/2015

In Wonen Landelijke Stijl editie 2/2015 een binnenkijkreportage van een prachtig huis aan de rand van een nieuwe wijk in Veenendaal ingericht door Violier at Home. Voor de aankleding van dit jarendertig huis is gekozen voor natuurlijke materialen. De juiste match tussen bestaande en nieuwe meubelen zorgen voor een warme cocon met hier en daar een hedendaags accent.

Rust in stoer huis

Wonen Landelijke Stijl editie 4/2015

In Wonen Landelijke Stijl editie 4/2015 een mooie binnenkijkreportage ‘Rust in stoer huis’ ingericht door Violier at Home. Voor de aankleding van dit prachtige huis zijn eerlijke materialen gebruikt in combinatie met elementen van nu. Als uitgangspunt is kalkverf van Carte Colori gebruikt.

Woonhuis in ton sur ton

Stijlvol Wonen Exclusief 2

In het koffietafelboek Stijlvol Wonen Exclusief 2 de binnenkijker in het huis van Violier at Home ‘Woonhuis ton sur ton’.