Welkom

Welkom bij Violier at home, het woonhuis van Wulf van de Pol en John van Remmerden aan de Kerkhoflaan 31 in Bennekom. Violier at home is ontstaan omdat via onze bloemen- en woonwinkel “de Violier” steeds meer vragen kwamen voor hulp bij aankleding van huizen en bedrijven. Wulf is de stylist van Violier at home. In ons ‘open woonhuis’ kunt u iedere zaterdag terecht van 10.00-17.00 uur. In ons woonhuis beleeft u de sfeer, onze stijl en ons gevoel van wonen. Wij delen dat gevoel graag met u!

Onze stijl

Onze stijl is het beste te typeren als puur en authentiek met respect voor eerlijke materialen, gecombineerd met elementen van nu. Dit maakt het interieur jong met een knipoog naar het verleden. In onze collectie hebben we altijd brocante vondsten, opgezet wild en zelf ontworpen producten zoals kandelaren die we laten maken door een smid.

Materialen

Wij werken met de verf van Carte Colori, zowel kalkverf als zijdematlak. Voor lampen kiezen wij voor Tierelantijn, Duran en Aura Pepperkorn. Voor meubelen werken we vaak met merken als DMF, Keijser en Co, Hoffz en Aura Pepperkorn.
Gordijnstoffen zijn er o.a. van merken als ML fabrics, Design of the times en Toppoint. Ook kunnen wij zorgen voor binnenluiken en shutters.
Voor elk budget zijn er mogelijkheden en natuurlijk kunt u uw eigen voorkeur inbrengen.

Kom vooral eens langs!

U bent welkom op elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur voor inspiratie, een bak koffie met eigengebakken lekkers en interieuradviezen. Een afspraak maken op een ander moment kan natuurlijk ook! Neem daarvoor gerust contact met ons op.