jun 12th

‘Zomerse dag’ Violier at Home zaterdag 21 juni

Posted by with No Comments

Op 21 juni 2014 organiseert Violier at Home een “zomerse dag” waarin u o.a. kunt kennismaken met Kallei, een mineraal stucproduct van Carte Colori. In de middag rond half drie zullen we een presentatie geven over Kallei en kunt u er zelf mee aan de slag om te voelen hoe het werkt. Het huis van Violier at Home is te zien in Kallei kleur Cohiba en van Carte Colori zal Meta Bos aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Ook de stucadoor waarmee we samen het huis in de kallei gezet hebben is aanwezig om u de werkwijze van het product te demonstreren.

Verder zal die dag Eugene Nooyen van Il Cupido aanwezig zijn , hij is eigenaar van een beeldengieterij en laat u verschillende van zijn producten zien.

Daarnaast kunt u een zomerse blik werpen in het huis van Violier at Home, en kan Wulf u alle informatie geven die u wilt op het gebied van interieur, styling en advies; graag denk ik met u mee . Ook zullen er leuke aanbiedingen van verschillende leveranciers zijn….hebben we weer onder andere houten kandelaren van Hoffz en brocante.

Natuurlijk bent u bovenal welkom en staan er hapjes en drankjes voor u klaar!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *