okt 8th

Violier at Home en Carte Colori

Posted by with 1 Comment

Het is zo ver…de nieuwe kleurenkaart die we samen met Carte Colori ontwikkeld hebben is klaar! Op onze Facebookpagina heb je het misschien al gezien, maar anders stellen we samen met Carte Colori  vol trots de nieuwe kleuren aan je voor. We hebben ze de volgende namen gegeven: As, Secret Garden, Eucalyptus, Fico, Pelliccia, Corno en Albast. Allemaal zachte tinten gebaseerd op de natuur!

Vintage_Ashes

De Facebookfans van Violier at Home en Carte Colori hebben we gevraagd een mooie naam voor de nieuwe kleurenkaart te bedenken en de naam is geworden: Vintage Ashes.

De winnares van de Facebookactie, Manuela Wiltenburg, kan gedurende een jaar ieder seizoen bij Violier at Home een prachtig boeket in de kleuren van de nieuwe kleurenkaart ter waarde van € 35,- en de laatste seizoenstips in ontvangst nemen!

De vormgeving van de nieuwe kleurenkaart is ook al gereed, de kaarten moeten nu alleen nog gedrukt en met de hand ingeschilderd worden. Nog heel even geduld dus!

De kleuren uit de kleurenkaart Vintage Ashes zijn op dit moment al verkrijgbaar in kalkverf. De formules voor de overige verfsoorten van Carte Colori moeten nog ontwikkeld worden, deze zijn later te bestellen.

Wil je de kleuren alvast in het echt bekijken? Kom dan even bij ons langs! Iedere zaterdag hebben we open woonhuis van 10.00 uur tot 17.00 uur!

  1. janneke
    oktober 27, 2013 at 12:53 pm

    Ziet er allemaal mooi en weer perfect uit,kleuren zijn echt mooi m.n. de eucaliptus vind ik erg mooi om te zien .Zou haast weeer zin krijgen om aan de slag te gaan,binnen “”t jaar is wel erg snel.!!!

    Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *