In de media

Helemaal perfect

Stijlvol Wonen editie oktober-november 2017

In Stijlvol Wonen editie oktober-november 2017 een prachtige binnenkijker ‘Helemaal perfect’. Interieur van deze villa door Violier at Home. Als basis is gekozen voor rustige natuurtinten, spannend en warm gemaakt door het gebruik van koper en bronskleurige accessoires.

Onverwacht avontuur

Stijlvol Wonen editie september 2017

In Stijlvol Wonen editie september 2017 de binnenkijker ‘Onverwacht avontuur’. Interieur van deze villa door Violier at Home. Rust en evenwicht in combinatie met pittige accenten zijn in het gehele huis doorgevoerd. Natuurtinten zijn gebruikt in combinatie met Blue Velvet met als resultaat een eigentijds en warm interieur.

Rust en Spanning

Stijlvol Wonen Exclusief 3

In het koffietafelboek Stijlvol Wonen Exclusief 3 de binnenkijker in het huis van Violier at Home ‘Rust en Spanning’.

Warm Wonen

Wonen Landelijke Stijl editie 2/2015

In Wonen Landelijke Stijl editie 2/2015 een binnenkijkreportage van een prachtig huis aan de rand van een nieuwe wijk in Veenendaal ingericht door Violier at Home. Voor de aankleding van dit jarendertig huis is gekozen voor natuurlijke materialen. De juiste match tussen bestaande en nieuwe meubelen zorgen voor een warme cocon met hier en daar een hedendaags accent.

Rust in stoer huis

Wonen Landelijke Stijl editie 4/2015

In Wonen Landelijke Stijl editie 4/2015 een mooie binnenkijkreportage ‘Rust in stoer huis’ ingericht door Violier at Home. Voor de aankleding van dit prachtige huis zijn eerlijke materialen gebruikt in combinatie met elementen van nu. Als uitgangspunt is kalkverf van Carte Colori gebruikt.

Woonhuis in ton sur ton

Stijlvol Wonen Exclusief 2

In het koffietafelboek Stijlvol Wonen Exclusief 2 de binnenkijker in het huis van Violier at Home ‘Woonhuis ton sur ton’.